اختلال دوقطبی
مشاوره و درمان اختلال دو قطبی
پایه اختلال دو قطبی ریشه در افسردگی دارد. اختلال دو قطبی شامل دو نوع است که هر دو نیمه افسردگی سنگین تری دارند تا شیدایی، شیدایی در دو قطبی نوع یک بصورت مساوی ولی در نوع دوم بصورت کمرنگ تر است.
علت اختلال دوقطبی :
برای تشخیص علت اختلال دوقطبی باید عوامل افسردگی را جستجو کرد. یعنی عواملی که باعث ناکامی فرد شده و فرد احساس خلاء و چالش کند این چالش های ریز و درشت باعث احساس بی حوصلگی ناامیدی و عوامل افسردگی میشوند. در طی مدت زمانی کوتاه فرد سعی میکند موانع ناکامی را دور بزند ولی باز هم به بن بست میخورد و افسردگی تشدید پیدا میکند . مدت زمانی که فرد مانع را دور میزند سعی میکند خود را با نشاط نشان دهد که به شیدایی شباهت دارد و از این رو به آن اختلال دوقطبی گویند.
راههای تشخیص و شناسایی اختلال دوقطبی :
فردی که درگیر مساله خلق شده و به سمت دوقطبی شدن پیش رفته علائمی را دارد که بارزترین علائم در اختلال دوقطبی اعم از نوع اول و نوع دوم : دوره زمانی کمتر از ۶ ماه تا یک سال نباید باشد. در اختلال دوقطبی فرد یک دوره افسردگی و بی حوصلگی مفروط دارد و بعد از آن دوره شیدایی حتی ممکن است تا یک ماه ادامه داشته باشد و دوباره این چرخه تکرار میشود. این دو گزینه مهم ترین علائم اختلال دوقطبی هستند که عوامل جزئی تری هم دارند که برای شناسایی بهتر باید از طریق مرکز مشاوره تلفنی و آنلاین پیام مشاور تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت ۲۰۲۶ ۹۰۷ ۹۰۹ بدون گرفتن کد و صفر همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل تماس گرفته و مراحل درمان را پس از دیگری پشت سر گذاشت.
سن شروع اختلال دو قطبی :
اختلال دو قطبی در اواخر دوره نوجوانی و اوایل جوانی بارز میشود البته زمینه های این اختلال از قبل فراهم بوده که در این دوره علائم خود را نشان می دهد. و شاید بهتر بگوئیم به پختگی می رسد.
بنابراین میتوان قبل از اینکه بیماری به مرحله اوج برسد نشانه ها و زمینه ای بیماری را از طریق مشاوره و درمان، مشاوره فردی روانشناسی، شناسایی و بیماری را کنترل و درمان کرد.
راههای درمان اختلال دو قطبی (افسردگی، شیدایی)
شناسایی زمینه و علت اختلال
مشاوره درمانی به صورت آنلاین یا حضوری
خانواده درمانی و عواملی که باعث ایجاد این اختلال شده
دارو درمانی و استفاده از راهکارهای پزشکی
اصلاح رفتار و پوشش دهی خلاهای ایجاد شده در فرد به روش صحیح
تاثیر مشاوره درمانی در درمان اختلال دو قطبی :
تشخیص زمینه های افسردگی و شیدایی یا اختلال دو قطبی خیلی ضروری میباشد که این کار مشاوره روانشناس یا مشاور خانواده میباشد که بصورت یک روانکاو وارد عمل شده و تمام خلاهای فرد را شناسایی و اقدام به درمان آن میکند.
برای درمان مشکلات روحی و روانی از جمله اختلالات دو قطبی و افسردگی اول باید علت و زمینه های ایجاد اختلال شناسایی شود و سپس با مشاوره درمانی و دارو درمانی دوره درمان را بگذرانید.
مرکز مشاوره تلفنی و آنلاین پیام مشاور تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت ۲۰۲۶ ۹۰۷ ۹۰۹ بدون گرفتن کد و صفر همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل تماس گرفته و مراحل درمان را پس از دیگری پشت سر گذاشت.