حضانت فرزند
مشاوره تلفنی حضانت فرزند
فرزند به عنوان میوه زندگی پدر و مادر، علیرغم تمامی مشکلات، بیشترین دلگرمی والدین برای ادامه زندگی زناشویی و در کنار هم بودن است. با این وجود برخی مواقع ادامه زندگی زناشویی از تحمل طرفین خارج شده و مجبور به جدایی می شوند. اما تکلیف فرزندان دختر یا پسر چه می شود و حضانت آنها به عهده چه کسی است. شما می توانید برای آگاهی بیشتر با مشاوره تلفنی حضانت فرزند مرکز مشاوره تلفنی تربیت کودک همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب با تلفن ثابت شماره ۲۹۴۵ ۹۰۷ ۹۰۹ بدون کد و صفر تماس حاصل نمایید.
حضانت فرزند دختر و پسر
طبق آخرین اصلاحات قانونی، حضانت فرزند (چه پسر و چه دختر) تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر تعیین شده است. بر طبق فتوای علما و رویه قضایی، مدت زمان حضانت برای پسر تا سن ۱۵ سالکی تمام قمری و برای دختر تا سن ۹ سالگی تمام قمری بوده و بعد از آن دادگاه انتخاب فرزند برای زندگی با هر یک از والدین را به عهده پسر یا دختر قرار می دهد. در هر صورت تمامی مخارج فرزند چه دختر و چه پسر در تمامی مراحل با پدر خواهد بود.
حضانت فرزند در طلاق توافقی
در طلاق هایی که به صورت توافقی صورت می گیرد به صورت توافقی حضانت فرزند مشخص می شود و حق ملاقات فرزند نیز توافقی بین زن و مرد است. در صورت توافق طرفین در مورد حضانت فرزند دادگاه در آن دخالتی نخواهد نمود و به صلاح فرزند عمل خواهد کرد. در طلاق های توافقی حتی در صورت ازدواج مجدد مادر گرچه می تواند حضانت به پدر باز می گردد و لیکن در صورت توافق طرفین حضانت مادر پابر جاست. موسسه ما برای حفظ حقوق زنان و جلوگیری از تضییع شدن حقوق آنان در تمام امور مربوط به خانواده آماده ارایه مشاوره طلاق به هموطنان عزیز و دریافت وکیل تلفنی ۲۴ ساعته می باشد.
عدم صلاحیت فرد دارای حضانت
در صورتی که یکی از طرفین بتواند اثبات کند که طرف مقابل که حضانت فرزند را به عهده گرفته است فاقد شرایط و صلاحیت حضانت فرزند است دادگاه از او سلب حضانت خواهد نمود. اعتیاد به مواد الکلی و مخدر، اشتهار به فساد و فحشا، ضرب و جرح و مشکلات روانی از جمله مواردی است که حق حضانت را سلب خواهد نمود.
حق ملاقات با فرزند بعد از طلاق
حق ملاقات فرزند با توافق طرفین کا طلاق گرفته اند صورت می پذیرد. در صورتی که شخص دارای حضانت از سپردن فرزند در وقت توافقی خودداری نموده یا از ملاقات های توافقی طرف مقابل با فرزند جلوگیری کند دادگاه وارد عمل شده و به مجازات از سه ماه تا شش ماه حبسس یا جزای نقدی از یک میلیون و پانصدهزار ریال تا سه میلیون ریال محکوم می کند.
راه های ارتباط با مشاوره تلفنی حضانت فرزند
برای ارتباط با مشاوره تلفنی حضانت فرزند مرکز مشاوره تلفنی پیام مشاور شما همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب با تلفن ثابت به شماره ۲۹۴۵ ۹۰۷ ۹۰۹ بدون کد و صفر تماس حاصل نموده و مشکل خود را پیگیری و از راه حل های قانونی مطلع شوید.
۷ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
سلام من میخوام از همسرم جدا بشم همسرم بچه رو میزنه چجوری میشه ثابت کرد و حضانت دخترمو بگیرم؟
با سلام : با توجه به اینکه حضانت فرزند حق و تکلیف بر والدین است این نکته را خاطر نشان شویم برای اثبات عدم صلاحیت مادر در دوره حضانت تا ۷ سال که با مادر است پس از جدایی باید مستندات دال بر ضرب وشتم یا کودک آزاری با استناد به شهادت شهود یا گواهی مشاور بر اختلال روانی و یا عدم ثبات رفتاری مادر به دادگاه ارائه نمایید تا در مورد حضانت تصمیم گیری شود
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره