مشاوره خانواده
همسران زیادی هستند که از زندگی زناشویی خود ناراضی هستند ولی با همین اوضاع به زندگی خود ادامه می دهند تا جایی که احساس می کنند گزینه ی دیگری به جز طلاق ندارند. این همسران ناراحتی خود را مخفی می کنند به امید این که روزی همه چیز تغییر خواهد کرد و مسائل فوراً حل خواهد شد. سپس قبل از طلاق همه کارهایی که منجر به حفظ رابطه و حل مشکلات می شود را انجام می دهند.
یکی از چیزهای رایج این است که زوجین به ندرت به مشاوره خانواده رجوع می کنند. تعداد خیلی کمی از افراد قبل از تصمیم به طلاق از مشاوره خانواده و زوج درمانی استفاده می کنند. عدم رجوع به مشاور خانواده دلایل متعددی دارد از جمله اینکه زوجین فکر می کنند که اطرافیان و دوستان و آشنایان در مورد آنها چه فکری می کنند و اینکه تقصیر با کدام یک است. با این حال، هنگامی که رابطه شما در خطر است، نظر هیچکس اهمیت بیشتری نسبت به زندگی مشترک شما ندارد.
حفظ رابطه و حل مشکلات در زندگی زناشویی ، نیاز به مهارت دارد؛ مهارت های ارتباطی که تعداد کمی از ما به طور طبیعی به آن ها مجهز شده ایم. ممکن است ما فکر کنیم که تمام تلاشمان را برای حفظ رابطه و حل مشکلات انجام داده ایم ، اما مراجعه به مشاوره خانواده می تواند در شناخت نیازهای اساسی ما و حل سریع مشکلات کمک کرده و راه حل های جدیدی را پیش پای ما بگذارد.
۵ فایده مشاوره خانواده :
۱- شما یاد میگیرید که چگونه به شیوه ای سالم به حل مشکلات و دعواها بپردازید
در جلسات مشاوره خانواده شما مهارت های ارتباطی را یاد می گیرید که در ارتباط با همسر خود تنها شنونده نباشید ، بلکه بتوانید گفته های او را تحلیل درست کرده و به درک متقابل برسید.
۲- شما یاد خواهید گرفت چگونه به طور مفیدی با همسرتان ارتباط برقرار کنید
هنگامی که شما نیازهای خود را به وضوح و آشکار بدون خشونت و خشم بگویید، زندگی مشترک شما به خوشبختی نزدیک خواهد شد.
۳- شما یاد می گیرید چگونه بدون اهانت خواسته های خود را مطرح کنید
هر دوی شما به عنوان زن و شوهر نیاز دارید که بتوانید درباره مشکلات خود بدون ترس از آزار دیگری صحبت کنید. در مشاوره خانواده ، یاد خواهید گرفت که بدون نیاز به درگیر شدن در دعواهای خانوادگی ، بتوانید آنچه را که نیاز دارید دریافت کنید.
۴- در مشاوره خانواده مسائل حل نشده را مطرح کرده و حل می کنید
مرکز مشاوره خانواده یک محیط امن و آرام را بوجود می آورد تا شما هر مشکلی که دارید را براحتی مطرح کنید. گاهی اوقات درد دل کردن با یک فرد تحصیل کرده ی متخصص و بیان کردن احساسات خود همه آن چیزی است که ما نیاز داریم. اما شما ممکن است دریابید که همسر شما بیشتر مایل به همکاری با یکدیگر برای حل مشکلات در خانواده است و یا اینکه حتی مشکلات را قبول نداشته و مایل به مراجعه به مشاوره خانواده نیست. در چنین مواردی شما بدون اینکه خود را مقصر بدانید به مشاور مراجعه کنید و یا با او تماس بگیرید. مرکز مشاوره تلفنی «پیام مشاور» این امکان را برای شما فراهم کرده تا بدون حضور فیزیکی و از سراسر کشور با متخصصین روانشناس در ارتباط بوده و مشکلات خود را مطرح کنید. برای این کار از تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره ۹۰۹۹۰۷۲۰۲۶ تماس بگیرید. همکاران ما از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل پاسخگوی شما هستند.
۵- در مشاوره خانواده درک عمیق تری از شخصیت خود و همسرتان پیدا کرده و نیازهای یکدیگر را خواهید شناخت
با اینکه شما بالغ هستید ولی هنوز بیشتر نیاز به این دارید که خودتان و نیازهای تان را بشناسید. قبل از ازدواج فکر می کردید که به تمام نیاز های شما بعد از ازدواج پاسخ داده خواهد شد ولی الان به رویای خود دست پیدا نکرده اید. بنابراین نیاز به مشاوره خانواده دارید تا نیازها و راه برطرف کردن آنها را همراه همسرتان یاد بگیرید.
در مشاوره ازدواج مهارت های ارتباطی مورد نیاز برای حفظ خانواده آموزش داده می شود. یک مشاور خانواده و زوج درمانگر می تواند در حین نظارت بر بهبود روابط ، خودش میانجیگری کرده و به اختلافات عمیق خانوادگی پایان دهد.
اگر مدت طولانی به دنبال یک مشاوره خانواده خوب هستید ، گذر زمان بر علیه شماست. حتی اگر احساس می کنید که رابطه شما به پایان رسیده و دیگر راه حلی به جز طلاق ندارید بدانید که دارید اشتباه می کنید و یک مشاور زبده و حرفه ای می تواند همه چیز را به روز اول بازگرداند. عدم رجوع به مشاوره خانواده می تواند منجر به اتفاقات بدی در زندگی شما شود که تا آخر عمر حسرت آن را بخورید.
مقاله پیشنهادی :