مشاوره کودک تلفنی
مشاوره کودک تلفنی چگونه به شما کمک می کند؟
هر شخصی در هر سنی از زندگی خود می تواند از فواید مشاوره روانشناسی بهره بگیرد. کودکان برای دلایل زیادی نیاز به مشاور دارند. آنها نیاز دارند که یاد بگیرند که چگونه پرخاشگری و یا ناراحتی خود را کنترل کنند. بعضی از آنها ممکن است پدر یا مادر خود را بدلیل فوت یا طلاق از دست داده باشند و نیاز به کمک مشاور داشته باشند. بعضی از آنها گوشه گیر هستند و با دیگر هم سن های خود دوست نمی شوند و برخی دیگر احساسات خوبی ندارند و نیاز به مشاوره کودک تلفنی دارند.
مشاور به شما آموزش می دهد که چگونه به کودک خود کمک کنید تا زندگی و احساسات بهتری داشته و خوب تربیت شود تا در بزرگسالی فرد موفق و توانمندی باشد. مهمترین اهداف مشاوره کودک تلفنی عبارت است از :
۱- پشتیبانی و آموزش به کودک برای تغییر روحیات خود
۲- آموزش به والدین برای اینکه بدانند با احساساتو رفتارهای بد فرزند خود چکار کنند
۳- شناخت بیماری های روحی و احساسی فرزند خود و نحوه درمان سریع آن
۴- شناخت روحیات و اهداف و رویاهای فرزند دلبند شما برای برآورده کردن نیازهای جسمی و روحی او
اهمیت مشاوره کودک تلفنی
دوران کودکی انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. روانشناسی کودک به عنوان یکی از زیر مجموعه های “روانشناسی رشد” با هدف نگاه دقیق و علمی به کودک و نیازهای او و یافتن شیوه های صحیح پرورشی و آموزشی کودک از اولین سالهای تاسیس روانشناسی علمی مورد توجه بوده است. مرکز مشاوره روانشناسی پیام مشاور با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین روانشناسان کودک در خدمت شما همراهان هستیم. برای تماس با مشاوره کودک تلفنی مرکز پیام مشاور می توانید با شماره ۲۰۲۶ ۹۰۷ ۹۰۹ با تلفن ثابت بدون گرفتن کد و صفر از سراسر کشور تماس بگیرید.
خدمات مشاوره تلفنی پیام مشاور
مرکز مشاوره روانشناسی پیام مشاور مشاوره کودک تلفنی در زمینه های:
- کودک بیش فعال
- تست کودکان بیش فعال
- آینده کودکان بیش فعال
- رژیم غذایی کودکان بیش فعال
- راهکارهای درمان لج بازی کودک
- نشانه ها و رفتارهای کودک بیش فعال
- راهکارهای برای کنترل کودک بیش فعال
- راهکارهای درمان کودک خجاتی
- دروغگویی کودک
- عوامل وابستگی کودک به والدین
- مسائل و سوالات جنسی کودک
- کودک شیطان
- آموزش از پوشک گرفتن کودک
- کودک پرخاشگر
- درمان اختلالات رشدی کودک
- ترس کودک
- اضطراب و استرس کودک
- حسادت کودک
- دلایل شکستن اسباب بازی توسط کودک
- علت مکیدن انگشت در کودکان
- ناخن جویدن کودک نشانه چیست ؟
- علت های خود ارضایی کودک و راه درمان آن
- و …. به صورت مشاوره تلفنی همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگو شما باشیم.
۳۹ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
باسلام.دختری۴ونیم ساله دارم.ازبچگی طوری رفتارش بودک عصبی میشدم ومجبورمیشدم سرش دادبزنم تاحرفموگوش بده.بسیااارلجباز.خجالتی ومنزوی بودتومهمونیهاووابسته ی من وباکسی ارتباط برقرارنمیکرد.بچه دارشدم تاازاین حال شاید دربیادولی بدترشده.الان اجتماعی شدهوحرف گوش نمیده.هرکاری ک خودش دلش بخوادوانجام میده.تاهرچی ک باهاش مهربون وملایم حرف بزنم سرلجبازیش هست تااینکه سرش دادبزنم یابزنمش(متاسفانه)تاحرفموگوش بده.خودم دیگ عصبی شدم.اونقدرکه سرگیجه گرفتم وخوب نمیشم وگفتن بایدمتخصص مغزواعصاب برم.شهرمونم کوچیکه روانشناسودکترنداره ک بخوام برم براراهنمایی.خواهش میکنم کمکم کنید.گفتم هرروز ک دخترخوبی باشه وحرف گوش کن ستاره میدمش.ولی شباباگریه وداوبیدادستاره میگیره.موهاشوشونه نمیکنه.برامهمونیا لباس نمیپوشه.حموم گریه میکنه.میگم منکه بهت دست نزدم هنوز،میگه گریه م میاد چکار کنم.موهاشومیخوام شونه کنم.هنوز دست نزدم دادوبیداوادا درمیاره.بچه کوچیکمو باسروصدابیدارمیکنه.میگه دوستون ندارم.بخدا نمیدونم الان ازکنترلم خارج شده بزرگ بشه چکارش کنم.کلا یه ادم دیگ شده
با سلام
دوست عزیز با توضیحات شما می توان فهمید که کودک شما دچار نا امنی می باشد. متاسفانه رفتار خود شما مستقیما روی این ناامنی تاثیر گذاشته است. شما با نوع تربیت تان لجبازی، و پرخاشگری را به او آموخته اید. برای ترمیم روابط و تصحیح تربیت باید از روش هایی مانند بازی درمانی و … استفاده کرد. همینطور پیشنهاد می کنم از یک روانشناس در حوزه کودک کمک بگیرید تا از فرزند شما یک تست آدمک گودیناف تهیه کند تا اطلاعات بهتری از فرزندتان داشته باشید. تا جای ممکن از هر نوع تنبیه بدنی و تذکر همرا با فریاد و پرخاشگری پرهیز فرمایید زیرا صرفا موضوع و مشکل را پیچیده تر از چیزی که هست خواهید کرد.
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
سلام دختر من بیست و یک ماهشه و خیی باهوش هنگام بازی با کودکان دیگر که اغلب بزرگتر از خودش هستند برای استفاده از اسباب بازی دچار اختلاف میشن به من مراجعه میکنه در مورر اسباب بازی دیگران براش توضیحمیدم که مال سایرینه ولی در مورد اسباب بازی خودش چی بگم و این که اصلا دخالتی بکنم یا بگم خودش از عهده بر بیاد هم میخوام استقلال خودشو حفظ کنه و خودش کارهاش رو انجام بده از طرفی چگونه احساس امنیت کنه و از حمایت من مطمئن بشه
با سلام
اول اینکه بچه ها تا زیر۶ سالگی باید با همسالان خود تعامل و بازی برقرار کنند، بازی با بچه های بزرگتر برای آنها حس تنهایی و عدم درک مقابل به همراه دارند.
دوم اینکه بچه ها تا اواخر سه سالگی باید از طرف والدین شارژ عاطفی بگیرند از همین رو برخورد با هر شی جدید یا جالب را با پدر و مادر به اشتراک میگذارند.
با سلام دختر خوبی دارم که ۵سالشه و خیلی باهوش و باادبه…فقط گاهی وقتها بدقلقی میکنه و جدیدا حس میکنم ناراحتی هاش رو تو خودش میریزه و بروز نمیده… بغض میکنه و علتش رو نمیگه… چون یک خواهر یزرگتر و دوتا برادر کوچکتر هم داره شاید توقع داره بیشتر باهاش وقت بذارم….ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور باید بااین رفتارش برخورد کنم . هرچی میپرسم علت ناراحت شدنش رو بروز نمیده…. وفقط میگه هیچ چی نشده ….
سلام ، ممکنه فرزندتون مشکل جدی داشته باشه و راحت نباشه که با شما مشکلش رودر میون بزاره شاید به این علت که از واکنش تند شما میترسه. اگر از خواهر برادرا یا دوستان یا پدر بزرگ مادر بزرگ و …کسی هست که رابطه خوبی باهاش داره ازش بخواین باهاش صحبت کنه تا بفهمید مشکلش چیه.
سلام .اگر فرزند ۱۳ساله ما در مورد اینکه اگر مادرها فرزندان را بدنیا می آورند ولی چطور شبیه پدرمیشوند سوال کنند چه بگوییم
سلام وقت بخیر لطفا مقاله زیر را مطالعه کنید
پاسخ به تمام سوالات جنسیتی کودکان
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
سلام وقتتون بخیررر..من امروز پسر هفت سالمو برده بودم ژیمیناستیک و مربی اخر کلاس بهم گفت ک پسرم تمرکز نداره و مدام با صورتش داره بازی میکنه و احتمال تیک عصبی رو داد
ب نظر تون پسرم مشکلی داره؟
با سلام
دوست عزیز نداشتن تمرکز از نشانه های بیش فعالی می باشد. پیشنهاد من به شما این است که حتما فرزند خود را نزد یک روانشناس کودک ببرید.
سلام.من یک دختر ۴ ساله دارم که هنوز نمیتونه دستشوییش رو بگه.الان ۱ ساله که از پوشک گرفتمش ولی هنوزم یک در میون میگه.لطف میکنید اگه راهنماییم کنید.
با سلام
دوست عزیز بهتر است که این مورد را بدون دعوا به فرزندتان آموزش دهید. و برای گفتن دستشویی برای ایشان پاداش بگذارید. و برای نگفتن تنبیه. استفاده از راهکار پاداش و تنبیه می تواند در این مورد به شما کمک کند.
امتیاز بینندگان:4 ستاره
سلام
من یه پسر ۶ ساله دارم که راجع به جنسیتها خیلی کنجکاوه بنظرتون چطور میتونم راهنماییش کنم ؟
با سلام
دوست عزیز معمولا کودکان در این سن در مورد تفاوت های اندام جنسی مرد و زن سوالاتی را بیان میکنند. توجه داشته باشید که برای پاسخ دادن به سوال کودکتان طفره نروید و پاسخ نادرست ندهید چرا که در این صورت فرزند شما متوجه این امر می شود و دیگر شما را منبع معتبری برای یافتن پاسخ سوالاتش نمیداند. زمانی که کودک شما درباره تفاوت های جنسیتی از شما سوال پرسید بهتر است در مورد اندام های جنسی ایشان برای او توضیح دهید. توضیحی مختصر و ساده با بیان اسم های علمی.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
عزیزم اقتضای سنشه .کاری نمیشه کرد یه خورده بزار بزرگ بشه یا مهد کودک بره .بچه ها تا ۵ -۶ سالگی حافظه ضعیفی دارند بعدشه که میفهمند مادر پدر جایگاهش کجاست.نگران نباش حالا عمه که فرد نا مطمئنی نیست واسه بچت.خیلی سخته ولی بی خیال بزار بچت خوشحال باشه .شما که قطعا مادر دلسوز و مهربونیوهستی پس خوشحالی بچت واست اولویت باشه .حالا کنار عمه یا خاله یا پدر بزار خوش باشه.خیلی از بچه ها الان فقط به پدر وابسته ان در صورتی که همه زحمات رو مادر کشیده.چه میشه کرد!!!
من یه کودک ۱۰ساله هستم
سلام خداقوت
ببخشین دختری ۳ سال ۶ ماه کمتر از یک ساله دچار لکنت زبان شده
قبلا خیلی روان صحبت میکرد
از چیزی نترسیده
فقط ۴ دندون شیری جلوشو کشیدن
قبل کشیدن دندان یه کم لکنت داشت
به دکتر روانپزشک هم مراجعه کردن شربت تقویتی بهش دادن و یه شربت ک۶ خون رسانی مغزشو زیاد کنه
و به باشگاه رشته ژیمناستیک میره
اما چندان بهبودی نداشته
رابطه پدر و مادرت خوب صمیمی خونه امن و بدون استرس و تنش هست
لطفا راهمایی کنید
سلام خوب چه اشکالی داره من جات باشم اصلا میدمش عمه ش بزرگش کنه
سلام خسته نباشین. من یه دختر دو سالو دو ماهه دارم که خیلی شدید وابسته عمه شه. به طوری که وقتی اونو میبینه به هیچ عنوان نزدیک من نمیشه وحتی بغل اون شیرشو میخوره کنار اون میخوابه و هرلحظه رو با اون میگذرونه اگه ببینه عمش ناراحته سریع بغض میکنه و سرشو روی سینه عمه ش میذاره وقتی میریم خونه پشت سرهم اسمشو میاره و واسش گریه میکنه انقد اشک میریزه و جیغ میزنه ک مجبور میشم سرش داد بزنم هرچی بهش محبت میکنم فایده ای نداره و اصلا به من مهری پیدا نمیکنه اگه ناراحت باشم و گریه کنم اصلا کنارم نمیاد و از دور نگام میکنه ولی تا صدای عمه شو میشنوه از خوشحالی بدو بدو میره پیشش. متاسفانه نزدیک هم زندگی میکنیم و هرروز همدیگرو میبینیم. سعی کردم نذارم بره اونجا. بارها هفته ای یک بار ولی هیچ فایده ای نداره عمه ش از یه مادر بیشتر بهش محبت میکنه بارها اعتراض کردم که این رفتار تو فقط به ضرر منه و این بچه توی خونه خودش آرامش نداره ولی اصلا گوش نمیده و محبتاشو هرروز بیشتر میکنه. حتی شوهرمم کلافه شده و این موضوع هردومونو اذیت میکنه کارم شده گریه کردن و غصه خوردن چون هرکاری میکنم این بچه نزدیک من نمیشه باهاش بازی میکنم آهنگ میذارم میخندونمش چیزایی که دوس داره رو بهش میدم ولی انگار ن انگار. ی گوشه رو پیدا میکنه میره گریه میکنه و فقط اسم عمشو میاره. ی جا زندگی کردن با خانواده شوهرم باعث شد هرروز اینارو ببینه و عادت کنه ولی الان چندروز یبار اجازه میدم ک اونارو ببینه ولی ذره ای از علاقه ش به عمه ش کم نشده میبرمش تفریح ولی ن حرف میزنه ن شادی میکنه میگه چرا عمه نیومده فقط بغض میکنه و چشاش قرمز میشه چندسری بردمش شهرستان خونه پدرم ولی اونجام بی فایده بود. این بچه فقط داره عذاب میبینه چون کارش شده فقط اشک ریختن. ب حدی دارم عذاب میکشم که فقط خدا میدونه دخترمو بی نهایت دوس دارم ولی فعلا عمه ش داره از من میگیرتش وهرچی بهش اعتراض میکنم و گوشزد میکنم فایده نداره. خواهشا کمکم کنید
با سلام
برای گرفتن مشاوره کودک با روانشناسان کودک ما در ارتباط باشید. ۹۰۹۹۰۷۲۹۴۵
عزیزم اقتضای سنشه .کاری نمیشه کرد یه خورده بزار بزرگ بشه یا مهد کودک بره .بچه ها تا ۵ -۶ سالگی حافظه ضعیفی دارند بعدشه که میفهمند مادر پدر جایگاهش کجاست.نگران نباش حالا عمه که فرد نا مطمئنی نیست واسه بچت.خیلی سخته ولی بی خیال بزار بچت خوشحال باشه .شما که قطعا مادر دلسوز و مهربونیوهستی پس خوشحالی بچت واست اولویت باشه .حالا کنار عمه یا خاله یا پدر بزار خوش باشه.خیلی از بچه ها الان فقط به پدر وابسته ان در صورتی که همه زحمات رو مادر کشیده.چه میشه کرد!!!